Foto: Hajdukovci doputovali na Kupres, Balakov 12-oricu ostavio u Splitu

NOGOMETAŠI Hajduka doputovali su i odradili prvi trening na Kupresu, gdje će ostati tjedan dana i odigrati četiri prijateljske utakmice.

> Vuković se oprostio od Budućnosti: Pomoći ću Hajduku da bude prvak

Trener Krasimir Balakov odredio je 27 igrača na koje računa za ovu fazu priprema. To su, abecednim redom: Andrić, Andrijašević, Brkljača, Glumac, James, Jozinović, Kalinić, Kukoč, Lendrić, Lima, Luštica, Krešo Ljubičić, Marin Ljubičić, Maloča, Miličević, Oremuš, Pešić, Radošević, Ahmad Sharbini, Anas Sharbini, Subašić, Tičinović, Tokić, Tomasov, Trebotić, Vukušić i Župan.

Bugarski strateg u Splitu je ostavio igrače koji su, barem zasad, u drugom planu: J. Barišić, M. Buljat, Čop, Džoni, Jonjić, Režić, Sačer, Stipica, Surać, Tomičić, Vejić i J. Vuković.

Oni će u gradu pod Marjanom raditi jednakim intenzitetom kao i njihovi kolege na kupreškoj visoravni, koje već sutra čeka prva utakmica. U Tomislavgradu će igrati protiv Tomislava, dva dana kasnije u istom mjestu na programu je ogled protiv Sloge Uskoplje, a u nedjelju, 26. lipnja, gostuju kod Troglava u Livnu gdje Bijeli imaju veliki broj navijača.

U Austriji protiv Jagiellonije, Steaue i Bursaspora

Kupreške pripreme Hajdukovci će završiti utakmicom protiv mostarskog Branitelja, a potom slijedi povratak u Split odakle će se 4. srpnja zaputiti u austrijski Bad Kleinkircheim, na završni dio priprema.

Tamo ih čekaju tri utakmice, protiv puno jačih protivnika nego u Bosni i Hercegovini. U Globasnitzu će 6. srpnja igrati s četvrtoplasiranom ekipom poljske lige, Jagiellonijom Bialystok, a u Villachu slijede okršaji protiv rumunjskog velikana Steaue i turskog Bursaspora, sudionika prošlosezonske Lige prvaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.