Foto - Mamić branio navijače pa ga policija privela: "Nikad se neću predati u borbi za pravdu!"

IAKO se prvotno mislilo da je Zdravko Mamić još jednom nagradio Dinamov uspjeh incidentom, čini se kako je izvršni predsjednik Modrih zaradio ovacije, baš poput Sammira, ali zbog toga što je obranio navijače od policije i zaštitara.

Naime, policija je izdvojila nekoliko navijača Dinama, a Mamić, čim ih je vidio, pohitao je policiji i počeo navijače izdvajati od službenih osoba. Nekoliko policajaca i zaštitara ga je pokušalo zadržati, a na kraju su navijači pušteni.

Izvršni predsjednik Dinama je, kad se situacija već stišala, otišao u policiju dati iskaz kako bi se čitava stvar raščistila, ali je priveden! U međuvremenu se oglasio priopćenjem na službenoj stranici Dinama:

"Sramotno je ponašanje policije jer sam samo protestirao i molio policajca s kojim svaki put dogovaram osiguranje utakmice da pusti navijače koji su slaveći ušli u teren nakon utakmice i da ih ne privodi jer ovo je noć rezervirana za naše slavlje.

Dok zemljom hodaju kriminalci, lopovi i prevaranti dotle policija pravi sebi reklamu na mojim i Dinamovim leđima. Sam sam došao do policijske postaje da obavim obavijesni razgovor. Ponovno ističem kako je daljnji tijek događaja sramotan, ali spreman sam podnijeti i to za moje navijače i klub te se nikada neću predati u svojoj borbi za pravdu i istinu.

Nevjerojatno je da izvršni predsjednik kluba kao što je Dinamo, koji ima 52 godine i nema nikakav dosje provodi noć u policiji, a da je s druge strane dobrovoljno došao u policiju i dao svoj iskaz", stoji u Mamićevoj poslanici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.