FOTO Tramezzani se opet sukobio s navijačima Istre. Reagirala policija

Foto: Nikša Stipaničev/Cropix

OSMO kolo SuperSport HNL-a otvoreno je na Šubićevcu gdje su Šibenik i Istra odigrali utakmicu bez golova. Ovaj dvoboj sredine tablice obilježio je crveni karton Istrinom kapetanu Slavku Blagojeviću u 38. minuti, no Istra je i s desetericom uspjela sačuvati bod.

Ipak, dio članova Demona, Istrine navijačke skupine, očito nije bio zadovoljan te je imao što reći treneru Paolu Tramezzaniju. Situacija je postala toliko ozbiljna da je Tramezzani nasrnuo prema ogradi koja dijeli navijače od terena, a djelatnici kluba su ga odvajali od nje. Brzo su pritrčali i Istrini igrači, a između navijača i Tramezzanija stala je policija.

Foto: Nikša Stipaničev/CROPIX

Nastavak je to sukoba između trenera i navijača Istre. Podsjetimo, Tramezzani je prije dva tjedna nakon domaćeg poraza protiv Lokomotive izjavio: "Ljutnja? Prihvaćam da me netko kritizira kao trenera i kaže da sam loš trener, ali ne prihvaćam da me se vrijeđa na osobnoj razini. To je prvi put u mojoj karijeri da me domaći navijač tako uvrijedio, a i moram reći da sam neugodno iznenađen. Idemo dalje, znat ćemo reagirati, momčad i ja, siguran sam u to.'' 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.