KOŠARKA

Francuski košarkaš Crnogorcu: Šta je bilo? Pričaj srpski, majmune

Foto: Screenshot (SportKlub)

KOŠARKAŠI Monaca i Uniks Kazana izborili su plasman u polufinale EuroCupa u koje su se već ranije plasirali Gran Canarija i Virtus.

Monaco je u majstorici pobijedio Budućnost s 90:87 plasiravši se u polufinale s 2:1 u pobjedama. Nakon utakmice Monacov Matthias Lessort podivljao je dok je davao intervju nakon utakmice. Netko mu je nešto iz redova gostiju iz Crne Gore dobacio, a on je istog trena uzvratio:

"E p*ši ku*ac ti. Ma je*em ti mater, pričaj srpski, majmune. Šta je bilo!?" ispalio je Monacov košarkaš i krenuo u obračun s protivnikom pa se vratio ponovno dati izjavu.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO

Lessort je u sezoni 2017./2018. igrao za Crvenu zvezdu. Taj period očigledno mu je bio dovoljan da donekle savlada jezik.

Monaco u polufinalu

Budućnost je u prvom susretu slavila 77:76, Monaco je uzvratio pobijedivši sa 74:64, da bi momčad iz Kneževine u odlučujućem susretu slavila s 90:87.

Monaco je do pobjede u neizvjesnom susretu predvodio Mathias Lessort s 24 koša i sedam skokova. Jaleel O'Brien je dodao 13, a Marcos Knight s 12 koševa. Kod Budućnosti najefikasniji su bili Justin Cobbs sa 17 i Willie Red sa 16 koševa.

Polufinale je izborio i Uniks koji je u trećem susretu četvrtfinala slavio protiv Lokomotiv Kubana s 82:78. Najefikasniji u pobjedničkoj ekipi bili su Jamar Smith s 19, te Jordan Morgan i Okaro White s po 17 koševa. Lokomotiv su predvodili Kevin Hervey s 22 i Mindaugas Kuzminskas s 19 koševa.

Monaco će u polufinalu igrati protiv Gran Canarije, dok će Uniks odmjeriti snage protiv Virtusa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.