Francuski rukometaši i dalje bez pobjede na OI-ju. Izvukli su bod protiv Egipta

Foto: Profimedia

NAKON tri kola rukometnog turnira na Olimpijskim igrama francuski rukometaši su i dalje bez pobjede. Sada su odigrali 26:26 s Egiptom, a bod je domaćinu Igara donio Ludovic Fabregas golom u posljednjoj sekundi utakmice. Francuzima su preostali dvoboji s Mađarskom i Argentinom te će im dvije pobjede biti dovoljne za četvrtfinale, ali situacija za njih je svakako zabrinjavajuća.

Francuska stalno morala stizati zaostatak

Ekipe su na otvaranju susreta bile poprilično izjednačene, ali nakon rezultata 10:10 Egipat je napravio seriju 5:1 i uz prednost od četiri razlike otišao na odmor. Francuzi su se u drugom poluvremenu vrlo brzo uspjeli vratiti u egal, ali nikako i povesti te su konstantno morali loviti zaostatak, pa makar i minimalni.

Egipat je tri i pol minute prije kraja zabio za 26:24, a Francuzi su odmah smanjili na -1. Egipćani potom nisu iskoristili par napada za odlazak na +2, a to je kaznio Fabregas, koji je nakon uigrane akcije poslije time-outa u zadnjoj sekundi zabio za konačnih 26:26 i prvi bod domaćina. Podsjetimo, uoči ove utakmice Francuska je gubila od Danske i Norveške.

Najbolji kod Francuza bio je upravo Ludovic Fabregas s pet golova, dok su po četiri zabili Dika Mem i Hugo Descat. Egipćane je s osam pogodaka predvodio Yahia Omar, a Ahmed Adel zabio je šest.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.