Francuski velikan gubio 6:0 na poluvremenu, navijači napustili stadion u 39. minuti

Foto: Profimedia

NEVJEROJATNO prvo poluvrijeme odigrali su Nica i Saint Etienne na otvaranju petog kola Ligue 1. Točnije, odigrala ga je Nica. Domaća momčad nakon prvih 45 minuta vodi čak 6:0. Takav rezultat razljutio je navijače Saint Etiennea, povratnika u najviši rang francuskog nogometa, pa su već nakon 39 minuta napustili stadion. Susret je na kraju završen pobjedom Nice 8:0.

Domaći su stigli u vodstvo već u četvrtoj minuti autogolom Dylana Batubinsike. Tanguy Ndombele povisio je na 2:0 u sedmoj minuti, a Mohamed-Ali Cho i Youssoufa Moukoko pogađali su u 24. i 26. minuti.

Trener Saint Etiennea Olivier Dall'Oglio pokušao je razdrmati svoju momčad tako što je napravio tri izmjene u 35. minuti, ali ni to nije pomoglo jer su do kraja prvog dijela Evann Guessand i Moukoko svojim drugim golom odveli Nicu na 6:0. U drugom dijelu su Sofiane Diop i Pablo Rosario postavili konačni rezultat.

Rekord drži Lyon

Ipak, ovakav rezultat na poluvremenu nije rekord francuskog prvenstva jer je Lyon 1997. poslije prvog dijela vodio 7:0 protiv Marseillea, da bi na kraju pobijedio 8:0. Težak je ovo početak povratničke sezone u Ligue 1 za Saint Etienne, klub koji je s 10 naslova prvaka drugi najuspješniji u povijesti Francuske. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.