RUKOMET

Francuzi i Srbi o organizaciji Eura: Šokirani smo! Zar da jedemo s ljudima bez maski?

Foto: EPA

RUKOMETNI Euro izazvao je buru reakcija zbog brojnih organizacijskih propusta na koje su se požalile mnoge reprezentacije, a među njima je i Francuska, koja danas igra s Hrvatskom od 20:30. Najglasniji kritičar je Nikola Karabatić, najveće ime francuske reprezentacije.

"Bili smo začuđeni, pa čak i šokirani što vidimo goste hotela bez maski. I još bismo trebali jesti zajedno s njima", rekao je bek Francuske Nikola Karabatić, a razočaran je i izbornik Srbije Toni Gerona koji je jučer podijelio svoja razmišljanja:

"Kaotična organizacija Eura. Turisti bez maski u istim prostorijama s reprezentacijama, nema testova za sve ekipe, kasni se s testovima. Trebali smo se testirati u 8:45, čekamo skoro dva sata. Neki igrači su već zaraženi… Kako ovo uopće igrati", poručio je selektor Srbije Toni Đerona.

Oglasili se i Mađari

Nakon svega reagirao je i Mađarski rukometni savez. 

"Delegacije svih zemalja sudionica obišle su hotele s četiri zvjezdice prošle jeseni i nije bilo nikakvih primjedbi. Svima je predstavljena regulativa koju zahtijeva EHF. Organizatori su pružili savezima detaljne informacije oko kojih su se svi složili, zato smo zbunjeni izjavama Francuza i Srba. Ako bude legitimnih zahtjeva u budućnosti, spremni smo na njih odgovoriti", rekli su Mađari.

Europsko prvenstvo na rasporedu je od 13. do 30. siječnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.