Funcuti odali počast legendi Boysa: "Ja bit ću s tobom u nebo kad uđem"

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

NOVO, 11. kolo ovosezonskog izdanja Supersport HNL-a započelo je remijem Slaven Belupa i Šibenika rezultatom 2:2 na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici. Slaven je zamalo slavio preokretom, ali Šibenik je došao do boda u zadnjim minutama. Golove su postigli Ilija Nestorovski i Tomislav Božić za Slaven te Ivan Božić i Marin Prekodravac za Šibenik. 

Najzanimljiviji trenutak utakmice, kada su u pitanju tribine, dogodio se kada su Funcuti, koji su potegnuli na daleko gostovanje, odali počast preminulom istaknutom navijaču Dinama Mislavu Vučetiću Kuretu, čija je prva godišnjica smrti obilježena prije nekoliko dana.

Počast legendi Boysa

"Ja bit ću s tobom u nebo kad uđem", pisalo je na transparentu koji su podigli u čast Kuretu. Podsjetimo, Kure, poznati trener borilačkih sportova i legendarni pripadnik Bad Blue Boysa, iznenada je 23. listopada 2023. umro u snu u 41. godini.

Kure je jedan od najpoznatijih likova na tribini Dinamovih navijača posljednjih desetljeća, kao lider jako omiljen među BBB-ima, ali i iznimno cijenjen u hrvatskoj borilačkoj zajednici. Bio je amaterski borac, ali je prije svega poznat kao trener kickboksa i tajlandskog boksa. Vodio je Pitbull Gym, u kojem su trenirali brojni ljubitelji borilačkih vještina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.