Futsal Dinamo na korak do prolaska skupine u Ligi prvaka

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

FUTSAL DINAMO remijem 2:2 protiv Dobovca primaknuo se korak bliže plasmanu u drugi krug Lige prvaka. Dinamo je do pred kraj utakmice gubio 0:2. Gosti su u vodstvo stigli pogotcima Mateja Fideršeka i Alena Ruisa, no Dinamo se izvukao iz te neugodnosti. U 36. minuti pogodio je Mateo Mužar, a za izjednačenje je u zadnjoj minuti pogodio Nikola Gudasić.

U Dinamovoj skupini tri momčadi prolaze u drugi krug Lige prvaka. Dinamo je trenutačno zadnji, no ima dobre šanse za prolazak. U posljednjem kolu igra protiv United Galatija, koji večeras mora igrati protiv Palme. Modrima bi trebao biti dosta i remi jer je Palma velik favorit protiv Dobovca.

U drugu fazu ide 16 momčadi

No ako Dobovec napravi probleme Palmi i ona ne pobijedi, možda Modrima ni remi neće biti dovoljan. Utakmica Dinama i Galatija na rasporedu je u subotu u 16 sati. Osim Futsal Dinama, u Ligi prvaka sudjeluje još i omiški Olmissum. 

U ovoj fazi natjecanja, takozvanoj Glavnoj rundi, sudjeluju 32 momčadi. U idućoj fazi (Elitna runda) sudjelovat će 16 ekipa. One će ponovno biti podijeljene u četiri skupine po četiri momčadi od kojih će jedna biti domaćin turnira. Iz tih skupina će četiri prvoplasirana izboriti odlazak na Final four Lige prvaka.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.