Futsal: Torcida ispala od drugoligaša u Kupu. Vodila je 4:1 pa promašila tri penala

Foto: MNK Olmissum

ZAPOČELA je završnica najboljih osam momčadi u Hrvatskom malonogometnom kupu. Domaćin je u Dvojci Doma sportova Futsal Dinamo, a već u prvoj utakmici četvrtfinala vidjeli smo pravi šok. Drugoligaš Murter izbacio je prvoligaša Torcidu nakon boljeg izvođenja šesteraca.

Torcidu je u vodstvo doveo Antonio Repić u drugoj minuti, ali Josip Anić odmah je izjednačio. Međutim, Repić je dvama novim golovima postigao hat trick već do 19. minute, a Dujo Marić je zabio za velikih 4:1 na poluvremenu. Međutim, Murter je u drugom dijelu odlučio riskirati s igračem golmanom i to mu se isplatilo.

Nevjerojatna serija penala

Alen Marić je pet minuta prije kraja pospremio loptu u svoj gol za 2:4. Kod Murtera se pojavila nada koju je razbuktao gol Luke Celića za 4:3 u predzadnjoj minuti. U zadnjoj minuti šok je bio potpun. Šimun Popov ostao je sam na drugoj akciji i postavio je nogu za 4:4.

Na penalima je drugoligaš Murter bio nepogrešiv zabivši sva tri penala koje je izveo. S druge strane, Torcida je sva tri svoja udarca promašila. Tragičari su bili Marić, Mijo Mišerda i Tonino Zorotović, a junak Murtera postao je vratar Josip Kardum.

Raspored ostalih utakmica četvrtfinala

15:15 Futsal Pula - Crnica

17:45 MNK Bjelovar - Novo vrijeme

20:15 Futsal Dinamo - Šibenik 1983

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.