Emotivno pismo Gündogana na rastanku s Barcom: Dao sam sve od sebe

Foto: EPA

ILKAY GÜNDOGAN napustio je Barcelonu nakon samo jedne godine provedene u klubu i vratio se u momčad Manchester Cityja. Njemački veznjak je s engleskim timom osvojio pet naslova Premier lige, dva FA kupa, četiri Liga kupa, dva Community Shielda i jednu Ligu prvaka, upisao je 304 nastupa i postigao 60 golova, a sad se nada novim uspjesima. Od Barcelone i njezinih navijača oprostio se emotivnim pismom.

"Dragi navijači, već nakon samo jedne godine stiglo je vrijeme za rastanak. Došao sam ovdje po novi, uzbudljivi izazov i bio sam spreman za njega. Dao sam sve od sebe u borbi za ovu momčad i klub u teškoj sezoni i radovao sam se što ću pomoći timu u novoj sezoni", započeo je i nastavio:

"Odlazim u teškoj situaciji, ali ako moj odlazak može barem malo financijski pomoći klubu, onda sam zbog tog odlaska malo manje tužan. Bilo je ovo vrijeme prepuno iskustava, uspona i padova, ali ja sam uvijek želio igrati za Barcelonu i zahvalan sam na uspomenama i iskustvu koje ću pamtiti cijeli život."

Vratio se kao slobodan igrač

"Želim vam sve najbolje u ovoj sezoni i u budućnosti. Navijači zavrjeđuju da se ovaj veliki klub vrati na sam svjetski vrh", poručio je za kraj.

Legenda Cityja je s klubom u koji se vraća potpisala ugovor do 2025. uz mogućnost produženja na još jednu godinu. Stigao je kao slobodan igrač.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.