Gattuso: Kalika se stalno kritizira, ali on radi puno stvari koje se ne vide

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

RIJEKA i Hajduk odigrali su 0:0 na Rujevici u derbiju 8. kola SuperSport HNL-a. Oba kluba sada imaju po 18 bodova te se nalaze na vrhu ljestvice, dok je treći Dinamo sa 16 bodova. Trener Hajduka Gennaro Gattuso nakon utakmice dao je izjavu za MAXSport.

"Možemo biti zadovoljni remijem jer je Rijeka momčad koja ima moćna krila i može ti uvijek stvoriti probleme. U zadnje dvije godine su zabili 15 ili 16 golova izvan šesnaesterca, tako da mogu biti zadovoljan. Svaka čast mojim igračima, idemo dalje raditi i nadam se da ćemo biti još bolji", rekao je Gattuso i dodao:

"Bila je to taktička utakmica. Očekivao sam da će Rijeka igrati ovako oprezno i da neće napasti od prve minute. U veznom redu smo napravili jako dobar posao, osobito Kalik, ali i Livaja. Kalik je jako kritiziran igrač, ali on zaslužuje sve komplimente jer je danas napravio jako puno posla. To radi često i radi puno grubog posla, koji se nekad ne vidi.

Sad nas čeka Šibenik, ali u Hrvatskoj nema laganih utakmica, moraš respektirati sve momčadi. Tu utakmicu će biti teže pripremiti nego ovu. Vraća nam se Bamba, odsutan će biti samo Trajkovski i to je dobro."

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.