Gattuso kaznio Dajakua zbog ljutite reakcije nakon izlaska iz igre

Foto: Zvonimir Barisin/Slavko Midzor/PIXSELL

NOGOMETAŠ Hajduka Leon Dajaku kažnjen je interno zbog bijesne reakcije nakon izlaska iz igre u prošlom kolu SuperSport HNL-a. Trener splitskog kluba Gennaro Gattuso, kako doznajemo, odredio je da Dajaku plati večeru cijeloj ekipi na sljedećem team buildingu kako bi se iskupio za svoj čin.

Nakon izlaska iz igre u utakmici protiv Slavena u 57. minuti, pri vodstvu od 0:2, Dajaku (23) je ljutito uzeo bočicu s vodom te ju bacio na klupu. Uhvatile su to i televizijske kamere. Njemački napadač kosovskog porijekla morao je na razgovor s trenerom Hajduka. Gattusu je objasnio da zapravo nije bio ljut na njega, već na sebe i neke svoje pogreške i propuste u utakmici.

Dajaku je bio pun frustracije nakon što ga je Gattuso zamijenio! 😬 #SlavenBelupo #Hajduk #SuperSportHNL #HRnogomet

Objavljuje HRnogomet u Nedjelja, 20. listopada 2024.

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svaku nedjelju iza zadnje utakmice kola.

Talijan je prihvatio ispriku, no rekao je Dajakuu da to ne može proći tek tako i odredio mu kaznu. Dajaku je htio prošlog ljeta otići iz Hajduka, no klub ga nije uspio prodati. Ove sezone teško se nameće i u Koprivnici je imao priliku za to, no nije odigrao posebno dobru utakmicu. Ove je sezone u šest nastupa skupio tek jednu asistenciju.

Trener Hajduka voli disciplinu

Gattuso je uveo disciplinu u Hajdukovu svlačionicu i to je pokazao u više navrata. Kod njega nema nedodirljivih, tako je kaznio nedavno i Rokasa Pukštasa, igrača kojeg je Hajduk htio ovog ljeta prodati za 10 milijuna eura.

Pukštas se još uvijek nije vratio u prvi sastav nakon toga. Imao je sukob i s Ivanom Perišićem, koji je otišao iz kluba nakon što su detalji procurili u javnost. Uz sve ovo, Hajduk igra dobro, vodi na SHNL ljestvici i nije poražen u deset prvenstvenih kola.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.