Gattuso na Kup utakmicu ne vodi Livaju i još četiri važna prvotimca

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

NAKON pobjede protiv Dinama u derbiju na Maksimiru Hajduk čekaju obaveze u Kupu. Radi se o odgođenoj utakmici šesnaestine finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa protiv NK Bilogore 91 u Grubišinom polju. Utakmica će se igrati u utorak, 17. rujna, s početkom od 16:30 sati.

U konkurenciji za utakmicu nisu Marko Livaja, Filip Krovinović, Ivan Rakitić i Filip Uremović, kojima će Gennaro Gattuso dati poštedu, te Diallo, koji će odraditi kaznu zbog crvenog kartona zarađenog na Maksimiru. Bilogora je ekipa koja se natječe u Trećoj NL Sjever, a u prethodnoj fazi pobijedila je Zagoru iz Unešića.

Bilogora 91 je nakon ždrijeba najavila dolazak brojnih zvijezdi, ali neke od njih ipak neće gledati: "Na našem stadionu će istrčati nogometne legende poput Ivana Rakitića, osvajača Lige prvaka i srebra iz Rusije 2018. godine, Marka Livaje, osvajača brončane medalje na SP-u u Kataru, a sve će to pomno pratiti s klupe višestruki osvajač Lige prvaka s Milanom i zlatni reprezentativac Italije iz 2006. godine u Njemačkoj Gennaro Gattuso."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.