Gattuso: Svaki dan se čujem i svaki tjedan ručam s Nikolom Kalinićem

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

HAJDUK sutra od 18:30 na Poljudu u devetom kolu SHNL-a igra dalmatinski derbi protiv Šibenika. Uoči utakmice se Hajdukov trener Gennaro Gattuso obratio novinarima. Oni su ga pitali čuje li se s donedavnim sportskim direktorom Nikolom Kalinićem i kako on komentira prvu četvrtinu sezone Hajduka. 

Gattuso je odgovorio: "Svaki dan se čujem s Nikolom. Družimo se. Svaki tjedan ručamo s obiteljima, u mojoj ili njegovoj kući. Rekao sam već puno puta, da nije bilo Nikole, ja u Hajduk ne bih došao. Uvjerio me da dođem ovdje. Njemu i dalje ova situacija loše pada, ali siguran sam da je najveći navijač Hajduka. Imam dobar odnos i s novim direktorom Vitalijem. S Nikolom pričam o svemu, ne samo o Hajduku. On mi daje dodatni poticaj da treniram Hajduk."

Podsjećamo, Kalinić je prije mjesec dana dobio otkaz i burno se razišao s Hajdukom. Na konferenciji za medije teško je optužio predsjednika Ivana Bilića, na što mu je ovaj odgovorio na svojoj presici da laže. To se sve odvijalo prije derbija Dinama i Hajduka na Maksimiru. Tamo je Hajduk senzacionalno pobijedio, nakon čega je Gattuso javno posvetio pobjedu Kaliniću te poručio da on nije lažljivac. 

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.