Goal: U PSG-u je kaos. Zvijezda je ignorirala kapetana, ovaj to shvatio kao napad

Foto: Profimedia

PSG danas u 13 sati na Parku prinčeva protiv Lillea igra susret 24. kola Ligue 1. Branitelj naslova u očajnoj je formi s tri uzastopna poraza u tri različita natjecanja. Momčad Cristophea Galtiera izgubila je u kupu od Tudorova Marseillea 2:1, onda 3:1 od Monaca u prvenstvu te 1:0 od Bayerna kod kuće u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

Još ranije francuski mediji na čelu s L'Equipeom pisali su da je atmosfera u svlačionici narušena te da igrači imaju sve manje povjerenja u trenera koji je na Park prinčeva stigao na početku sezone. Galtier nikako ne uspijeva probuditi momčad iz krize, nije PSG igrao spektakularno ni dok je pobjeđivao u serijama, a ako ispadne iz Lige prvaka ovako rano, što je sasvim realno, Galtier će biti potpuno razočaranje.

Galtier blizu otkaza, PSG želi Mourinha

Footmercato je prije par dana objavio da je sportski direktor Luis Campos osobno kontaktirao Josea Mourinha. Portugalac je, uz Zidanea, stara želja pariškoga kluba i PSG će navodno napraviti sve da ga pokuša dovesti na ljeto. Ni igrači nisu navodno u najboljim odnosima. Nakon poraza od Bayerna u Ligi prvaka Kylian Mbappe je nakon utakmice indirektno prozvao igrače zbog stila života.  

"Mislim da prije svega moramo biti zdravi. Svi bismo trebali dobro jesti, dobro spavati i pripremati se što više. Vidjeli smo da, kada igramo napadački nogomet i idemo naprijed, njima nije ugodno. Idemo gore pobijediti i izboriti prolaz u četvrtfinale", rekao je Mbappe.

No, Neymar ga nije poslušao pa je dan nakon utakmice otišao na turnir u sklopu European Poker Toura, a nakon toga je snimljen s prijateljima u McDonald'su kako jede burgere. Galtier je pokušao izgladiti stvar rekavši da Neymar ima pravo igrati poker u slobodno vrijeme te da nema nikakvih problema između njega i Neymara.

Kimpembe i Marquinhos ne pričaju

No, francuski Goal objavio je novu priču o nategnutim odnosima u klubu. Sad je u prvom planu stoperski par Presnel Kimpembe i Marquinhos koji navodno ne razgovara više od tjedan dana i spomenutog poraza od Monaca.

PSG-ovi navijači, koji su otišli na daleki put do Kneževine, bili su bijesni zbog izvedbe momčadi. Kimpembe im se želio obratiti, ali Marquinhos mu je kao kapetan to zabranio. No Kimpembe ga nije poslušao, nego je uzeo megafon i ispričao se navijačima, za što je dobio aplauz s tribine.

"Marquinhos je to doživio kao napad na sebe i svoj status kapetana. Kimpembe je jako nezadovoljan i sportskom politikom kluba u kojemu je počeo igrati nogomet. Nije zadovoljan što se prodaju mladi igrači, a dovode skupa pojačanja koja ne opravdaju uloženo. Oformio je novi klan s mladim igračima Zaire-Emeryjem, Bitshiabuom i Gharbijem kojima želi pomoći", piše Goal.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.