REGIJA

Golman Srbije: Nije nemoguće da osvojimo Svjetsko prvenstvo

Screenshot: TV Prva

NOGOMETNA reprezentacija Srbije prošlog je tjedna pobijedila Portugal u Lisabonu te tako osigurala direktan plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru sljedeće godine kao pobjednik svoje kvalifikacijske skupine. 

Igrači Srbije su kao heroji dočekani po povratku u Beograd, a dvostruki razlog za slavlje imao je golman Predrag Rajković. Srpski golman se prije ostalih suigrača vratio u Beograd kako bi prisustvovao zabavi povodom rođendana sina.

"Rođendan je bio prije mjesec dana, ali smo ga slavili sada jer to nismo mogli ranije jer smo htjeli napraviti proslavu s obitelji i prijateljima. To je bila prilika da proslavimo rođendan i pobjedu protiv Portugala", rekao je Rajković prilikom gostovanja na televiziji Prva pa komentirao i uspjeh Srbije u Lisabonu. 

Vjeruje da Srbija može biti prvak

Novinari su ga pitali koji su ciljevi. Nakon plasmana u Katar s tribina su se čuli uzvici "uzmi, Piksi, svjetsku titulu", a Rajković je dao svoj sud o šansama Srbije. 

"Nije nemoguće da budemo prvaci. Imamo dobru momčad, ali nećemo se zanositi, već ćemo ići od utakmice do utakmice. Čekamo grupe pa ćemo vidjeti. Vjerujemo u nas i izbornika", rekao je Rajković. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.