Svi pričaju o golu golmana Lazija u Ligi prvaka. Već je to napravio

Screenshot: Youtube

NEVJEROJATNIM golom u petoj minuti sudačke nadoknade Lazio je na Olimpicu izborio remi protiv Atletico Madrida (1:1) u prvom kolu Lige prvaka. Gosti su poveli u 29. minuti golom Pabla Barriosa, a na konačnih 1:1 izjednačio je golman Ivan Provedel (29) u petoj minuti nadoknade.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ GOL

Danilo Cataldi je izveo korner, no gostujuća obrana je izbila loptu koja je ponovo došla do Cataldija. Talijanski veznjak je dodao do Luisa Alberta, a ovaj ponovo ubacio pred suparnički gol, gdje je na loptu doletio Provedel i glavom zakucao za ludnicu na stadionu. Provedel je ovim golom postao četvrti vratar koji je zabio u Ligi prvaka, ali tek drugi koji je zabio gol a da nije iz jedanaesterca.

Jedini koji je to napravio prije njega bio je turski vratar Sinan Bolat, koji je 2009. glavom zabio za Standard Liege protiv AZ Alkmaara. Vincent Enyeama bio je strijelac za Hapoel Tel Aviv 2010. protiv RB Leipziga, ali iz jedanaesterca. Hans Jorg Butt zabio je u Ligi prvaka tri gola, ali sva tri iz penala. No, Provedel je već ovako zabio. U veljači 2020. kao golman Juve Stabije u Serie B u zadnjem je napadu došao pred gol Ascolija i zabio za 2:2. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.