Gorica dovela pet igrača. Čak četiri iz Dinama

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DVA DANA prije no što otvori sezonu domaćom utakmicom 1. kola SuperSport HNL-a protiv Varaždina, Gorica će potvrditi dovođenje petorice igrača. Njih četvorica stižu iz Dinama i bili su dio priprema Gorice, tako da ostaju u klubu, a novo lice postat će i Damjan Pavlović.

Pavlović, 23-godišnji obrambeni vezni, u klub stiže kao slobodan igrač. Ima iskustvo igranja u SHNL-u u kojem je neko vrijeme nastupao kao igrač Rijeke. Također, Gorica će objaviti i dolaske Ante Suška, Vite Čaića i Tonija Majića na posudbu iz Dinama. Iz Dinama stiže i Jakov Gurlica, ali on je raskinuo ugovor s hrvatskim prvakom i potpisat će za Goricu.

Pokriveno više pozicija

Sušak (18) igra na poziciji lijevog beka, a za Dinamo je debitirao u utakmici posljednjeg kola prošle sezone. Pripalo mu je 25 minuta u remiju 3:3.

Godinu dana stariji defanzivni vezni Čaić iza sebe ima 73 minute kroz dvije utakmice u Dinamovom dresu u susretima SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa, kao i 18-godišnji napadač Toni Majić kroz tri ligaška susreta. Najstariji među njima je stoper Gurlica. Tom 20-godišnjaku iskustvo igranja u Dinamu svodi se na 13 ligaških minuta i 13 minuta u kupu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.