Grci: Uz bazen u kojem je Baldock umro pronađena boca votke. Pregledavaju se kamere

Foto: Profimedia, EPA

NOGOMETAŠ Panathinaikosa i grčke reprezentacije George Baldock (31) jučer je pronađen mrtav u bazenu u svom domu u Ateni, objavili su grčki mediji. Baldock je pronađen pod vodom i nije mu bilo spasa, pišu Grci, a svi detalji tragedije još uvijek nisu poznati. Ipak, neki od njih su počeli izlaziti u javnost.

Foto: Profimedia

Naime, lokalni fotografi su podigli dron kako bi uslikali mjesto nesreće, a na njemu su, osim bazena u kojem se Baldock utopio, snimili i stol na kojem su bile dvije boce. Grčki mediji navode da je jedna boca sigurno boca votke, a druga boca vode ili tonika. U svakom slučaju, informacija o tome je li Baldock bio alkoholiziran prije utapanja zasad nema.

Foto: Profimedia

Nema ni informacija je li sigurno da se radi o utapanju. Naime, pregledavaju se snimke nadzornih kamera kako bi se uopće utvrdilo je li Baldock bio sam kada je došlo do smrti. Na tijelu nije bilo nikakvih ozljeda pa je radna pretpostavka da se utopio, ali više detalja će biti poznato nakon autopsije i toksikoloških nalaza.

Igrao je i u Premier ligi

Baldock se u Atenu doselio ovog ljeta, nakon što je postao igrač Panathinaikosa. Rođen je u gradu Buckinghamu u Engleskoj, gdje je i proveo cijeli život, a za grčku reprezentaciju počeo je nastupati 2022. godine zahvaljujući baki koja je bila Grkinja.

Nogometnu karijeru započeo je u Milton Keynes Donsu, a najpoznatiji je po sedam godina u Sheffield Unitedu, za koji je skupio i 83 nastupa u Premier ligi. Za Grčku je zaigrao 12 puta. U Panathinaikosu mu je suigrač bio i hrvatski nogometaš Tin Jedvaj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.