Grgić bez OI u Londonu: Europski viceprvak poražen od Srbina Fejzića

HRVATSKI taekwondo reprezentativac Filip Grgić ostao je bez plasmana na Olimpijske igre u Londonu. U ruskom Kazanu zaustavljen je u četvrtfinalu europskih kvalifikacija od Srbina Fejzića.

Aktualni srebrni sa Europskog prvenstva bio je slobodan u prvom kolu, u drugom je bez problema sa 12:6 preskočio Čeha Jankovskog da bi na koncu zapeo dva koraka od toliko željenog Londona.

Hrvatska je tako nakon svjetskih i europskih kvalifikacija ostala na dvije izborene norme, one Ane i Lucije Zaninović koje će uskoro sa trenerom Tonijem Tomasom te Marinom Sumić i Petrom Matijašević krenuti na pripreme u Mexico u La Lomu, olimpijski kamp gdje se pripremaju sportaši poput Michaela Phelpsa.

Nakon priprema očekuje ih i turnir u olimpijskim kategorijama u Las Vegasu nakon čega kreće europska turneja, Belgija, Njemačka, Nizozemska, i Europsko prvenstvo kao posljednji test prije Igara.

Muškom dijelu reprezentacije ostaje priprema za EP u Manchesteru gdje Jarloni brani bronačno, a Grgić srebrno odličje iz St. Petrsburga.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.