Grobari mole Hrvate za pomoć: "Braćo, prenosite bar vi na HRT-u Partizan"

Foto: Guliver Image/Getty Images

OTKAKO su posljednjih godina sve jače i moćnije postale privatne i komercijalne kablovske televizije, ljubitelji nogometa sve manje gledaju momčadi za koje navijaju.
 
Tako su navijači Osijeka europski put svojih ljubimaca mogli gledati isključivo na HNTV, dok je jučerašnju uzvratnu utakmicu Rijeke i Olympiakosa prenosila samo Arena.
 
Slična je situacija i u Srbiji pa navijači Partizana očajavaju pred revanš s mađarskim Videotonom. Razlog je činjenica da nacionalna televizija Srbije neće prenositi prijenos utakmice. 
 
RTS 1 prenosit će od 21 sat utakmicu Crvena zvezda - Krasnodar, a na RTS 2 je odbojkaški meč na Europskom prvenstvu između Poljske i Srbije pa je Partizan izvisio.
 
U 20 sati Partizan igra uzvratnu utakmicu protiv Videotona u gostima nakon beogradskih 0:0, a Grobari su iz očaja pozvali Hrvate, konkretno HRT, u pomoć preko društvenih mreža.
 
''Alo, HRT sport, braćo, aj vi prenosite Partizan'', ''Oj, mi smo Rvati, daj prijenos za naš Partizan'', samo su neke od poruka navijača Parizana na Twitteru.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.