Guardiola pred Zvezdu pričao o slavnom Maradoninom golu, Hrvatima, Srbima i Đokoviću

Foto: Profimedia

MANCHESTER CITY i Crvena zvezda u utorak u 21 sat na stadionu Etihad igraju utakmicu prvog kola skupine G Lige prvaka. Pep Guardiola, trener Cityja, aktualnog osvajača Lige prvaka, najavio je susret sa srpskim prvakom.

Uz njih, u skupini su i RB Leipzig te Young Boys. Nakon standardne presice na kojoj je pričao o susretu u utorak, Guardiola je srpskim novinarima pričao o nekim detaljima iz prošlosti pa se prisjetio čuvenog gola Maradona sa susreta Zvezde i Barcelone 1982., a onda se dotaknuo i svog gostovanja na Marakani 1996.

''Sjećam se da je, kada sam bio mali, Maradona postigao sjajan gol'', prisjetio se Španjolac, gestikulirajući rukom na čuveni lob, a onda je rekao i par rečenica o sportašima s ovog prostora.

''Uvijek je dobro igrati u Beogradu, sjećam se kako je bilo... Hrvatska, Srbija i Crna Gora uvijek su imali jak mentalitet i pravili prave sportaše i natjecatelje. Pogledajte Novaka Đokovića. Od malena, vjerojatno je to do školovanja ili odgoja, ali uvijek su imali nešto specijalno.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.