Guardioli na presici dali staru fotku. Ostao je u čudu kad je shvatio tko je na njoj

Foto: EPA/Profimedia

NOGOMETAŠI Manchester Cityja grupnu fazu Lige prvaka zaključili su sa svih šest pobjeda nakon što su u zadnjem kolu pobijedili Crvenu zvezdu u Beogradu 3:2. Jedan od junaka Cityjeve pobjede bio je i Micah Hamilton (19), strijelac prvog gola na utakmici.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ HAMILTONOV GOL

Hamilton je u Beogradu upisao prve minute za momčad koju vodi Pep Guardiola te ih iskoristio za gol i asistenciju. Nakon utakmice novinari su zatražili Guardiolin komentar njegove igre, a pritom su ga i pitali sjeća li se fotografije koja je nastala prije šest godina.

Fotografija koja se dijeli prikazuje Guardiolu sa skupljačem lopti. Nastala je prije šest godina na utakmici Cityja protiv Crystal Palacea, a prikazuje jednog od najvećih trenera svih vremena kako šapće dječaku. Tinejdžer s fotografije danas je 19-godišnji Hamilton.

Guardiola ga se nije mogao sjetiti

"Nisam to znao. Prije šest-sedam godina? Wow! Kako je narastao. Kakav gol, kakva utakmica. Sretan sam zbog njega", rekao je Guardiola nakon što je uzeo fotografiju u ruke.

Hamilton je rođen u Manchesteru, a u Cityjevom je pogonu od njegove U-9 momčadi. Igra na poziciji ofenzivnog veznog, a posebno se isticao u klupskoj U-18 ekipi, za koju je u 29 utakmica zabio 12 i asistirao za osam golova. Kao član U-21 momčadi na učinku je od 30 utakmica, četiri gola i osam asistencija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.