Hajduk bez kapetana protiv Dinama!

ŠPACO je i dan prije velikog okršaja u srijedu ostao vrlo zakopčan u svojim razmišljanjima koga i kako poslati na teren protiv Dinama.

> Motiv više za Ibru i Pandžu: Legendarni Pape u poljudskoj loži

Ono što je posebno važno, Hajduk je jutros izgubio Srđana Andrića, koji je jučer pokušao trenirati, ali nije mogao pa je jutros krenuo prema Splitu. Problemi su se nastavili liječničkom dijagnozom kako za susret na konkurira ni Marin Ljubičić, koji će još najmanje desetak dana biti van stroja zbog udarca u glavu koji je dobio u zagrebačkoj utakmici.

"Kao što sam rekao, ovo je jako značajna utakmica za nas i jedna prekrasna predstava za cijeli Split. Sastaju se dva najbolja takmaca u Hrvatskoj, koja moraju odigrati kulturno i kvalitetno. Mi naravno želimo proći dalje, ali to napraviti dobrom igrom", rekao je u uvodu press konferencije održane u Postirama na Braču trener Hajduka Stanko Poklepović.

"Odredili smo tko će i kako ćemo igrati, ali to je jedna interna stvar koji ne želim podijeliti s javnošću. Ostali smo bez Andrića i Ljubičića, što je veliki udarac za nas. Andrić je vrlo važan igrač za nas i to ne samo zato što je kapetan. Međutim, već smo pronašli način kako ćemo nadomjestiti njihov izostanak", dodao je.

Špaco smatra kako se Dinamo u Split neće doći braniti. Njihov cilj je postići gol, kaže...

"Ne vjerujem da će Dinamo igrati predefenzivno, a isto tako neće biti ni preofenzivni. Bit će to jedna odmjerena utakmica, u kojoj će oni ipak tražiti gol koji će ih promovirati u finalista. Kako ćemo i mi slično pristupiti utakmicu treba očekivati jednu dobru nogometnu predstavu.

"Penali? Rekao sam već da nećemo vježbati penale, igrači se s time rode ili ne. Ne, nisam ni u glavi razmišljao tko će izvoditi penale ukoliko dođe do njih. Uopće se ne zamaram time, računamo na pobjedu, a ukoliko uistinu dođe do penala, lako ćemo mi na brzinu odrediti pucače", dodao je Poklepović.

Na koncu trener Hajduka je u "eter" posao jednu interesantnu misao...

"U svijetu postoje masonske lože, a kod nas postoji nogometna loža, ako me razumijete. Ja se samo nadam da će ona ovaj put biti naklonjena nama. Ne želim o imenima, ali mislim da sam bio dovoljno jasan s ovom konstatacijom", rekao je Špaco za kraj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.