Hajduk igra protiv Džeke u ulici nazvanoj po legendi Jugoslavije. Evo kako do karte

Foto: Hajduk.hr

NAKON utakmica protiv Radomlja i Šahtara, Hajduk na pripremama u Sloveniji očekuje još susret s ukrajinskim Ruhom iz Lavova koji će se odigrati u utorak, 9. srpnja, a dan kasnije ekipa Gennara Gattusa će u Grazu igrati protiv turskog velikana i aktualnog viceprvaka Fenerbahčea. 

Na suprotnoj strani tako će se uz legendarnog trenera Josea Mourinha i hrvatskog reprezentativnog golmana Dominika Livakovića naći i Edin Džeko, bosanskohercegovačka zvijezda i velika želja Hajdukovih navijača u ovom prijelaznom roku, koji bi mogao postati jedan od najzvučnijih transfera u povijesti splitskog kluba. 

Ulica Ivice Osima

Utakmica će biti otvorena za javnost i igrat će se na UPC-Areni, domu austrijskog prvaka Sturma. Stadion se nalazi u ulici koja nosi ime legendarnog jugoslavenskog reprezentativca i izbornika Ivice Osima. Za Hajdukove navijače predviđeno je 1000 ulaznica, a prodaju se OVDJE.

Ivica Osim smatra se jednim od najboljih igrača u povijesti jugoslavenskog nogometa. Rođeni Sarajlija ostavio je neizbrisiv trag u Željezničaru za koji je igrao u dva navrata, a kao trener je vodio reprezentaciju SFRJ. Kasnije je proveo osam godina na klupi Sturma. S klubom je osvojio dva prvenstva, tri Kupa i tri Superkupa.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.