Hajduk ima važnu obavijest za Torcidu u Slovačkoj. Navijači će biti oduševljeni

Foto: Šime Zelić/PIXSELL

HAJDUK od 18:30 u Slovačkoj igra prvu utakmicu trećeg pretkola kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Protivnik Bilih je Ružomberok, osvajač slovačkog kupa i prošle sezone petoplasirana momčad prvenstva. Utakmica se igra na stadionu u Ružomberoku koji prima samo 4800 gledatelja, a za navijače Hajduka je predviđeno tek 250 mjesta.

Zato je Hajduk reagirao potezom koji će oduševiti navijače. Ovo je objava kluba: "Utakmica Ružomberok - Hajduk počinje u 18.30 sati, a nekoliko sati prije njenog početka na mjestu Hrabovo u Ružomberoku (na fotografiji) bit će organizirana fan zona za Hajdukove navijače koji pristižu u grad te ovim putem molimo naše navijače da se okupe na navedenoj lokaciji odakle će biti prepraćeni do stadiona. 

Torcida je mogla kupiti samo 250 ulaznica, ali onda je Hajduk povukao potez

Dodajmo kako smo postigli dogovor s domaćinom o dodatnom puštanju dodatnog kontingenta od 140 ulaznica za naše navijača na gostujućem sektoru. HNK Hajduk odrekao se svojih VIP ulaznica te zahvaljujemo domaćinu koji je te ulaznice pristao prenamijeniti u ulaznice za gostujući sektor na kojem će biti smješteni naši navijače."

Podsjetimo, Hajduk je u drugom kolu kvalifikacija s ukupnih 2:0 izbacio HB Torshavn, predstavnika Farskih otoka. Pobjednika dvoboja sa Slovacima čeka bolji iz dvomeča armenskog Noe i grčkog AEK-a. Armenci su slavili 3:1 u prvoj utakmici kod kuće. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.