HNL

Nogometaš kojeg je Hajduk otpisao nakon jedne utakmice sad je srušio splitski klub

Foto: Milan Šabić/Pixsell

DOMAGOJ DROŽĐEK najzaslužniji je što je Varaždin s Poljuda odnio tri boda u utakmici 29. kola HNL-a. 

Drožđek je Hajduku zabio dva gola u 3:2 pobjedi svoje momčadi. Isti igrač Hajduk je srušio i prošle sezone, ali u dresu Lokomotive. Tada je u pobjedi 2:0 postigao vodeći gol. 

Zanimljivo, Drožđek je 2016. godine u eri Marijana Pušnika bio na probi u Hajduku, no u splitskom klubu nisu bili oduševljeni njegovim mogućnostima pa su odlučili potpisati ugovor sa Španjolcem Ignacijom Magantom. Kasnije se ispostavilo da je postao jedan u nizu igrača koji nisu prošli na probi u Hajduku, a poslije su blistali protiv kluba s Poljuda.

Bio u Dinamu i Borussiji, a onda preko druge lige završio u Lokomotivi

Drožđek je u rodnom Varaždinu bio veliki talent i brzo ga je primijetio i doveo Dinamo. S Maksimira je otišao u dortmundsku Borussiju gdje je čak trenirao s prvom momčadi, igrao je i za mlade selekcije Hrvatske i kada se odlučio na povratak u Hrvatsku, ponuđen je Hajduku. Odigrao je jednu utakmicu za Hajduk protiv Žalgirisa i odmah je otpisan pa se vratio u Varaždin gdje je postao najbolji igrač druge lige i stigao do potpisa za Lokomotivu. 

U Varaždinu igra na posudbi iz Lokomotive i golovi Hajduku bili su mu prvi još od kolovoza. 

"Ja sam iz Varaždina, ovo je moj klub, ovdje igram srcem i ne postoji drugi klub za mene za koji bih mogao ovako igrati", rekao je 24-godišnji Drožđek nakon utakmice na Poljudu, njegove najveće u karijeri.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.