Hajduk je za trenera pokušao dovesti Gennara Gattusa?

Foto: EPA

HAJDUK je kao novog sportskog direktora predstavio dojučerašnjeg igrača kluba Nikolu Kalinića (36). Bivši napadač preuzeo je ulogu Mindaugasa Nikoličiusa, koji je napustio klub. Kalinićevo imenovanje samo je jedna u nizu kadrovskih križaljki u hijerarhiji kluba s Poljuda posljednjih mjeseci.

Ivan Bilić zamijenio je Lukšu Jakobušića na mjestu predsjednika, Boro Primorac prešao je u ulogu savjetnika, a na njegovo mjesto šefa omladinske škole došao je Goran Sablić. Prema najavama, imenovat će se još i član Uprave za sport, koji će se brinuti o usklađenosti rada sportskog direktora i omladinske škole, a ubrzo se očekuje i imenovanje trenera prve ekipe.

Kao igrač osvojio je sve

Kalinić i Bilić u potrazi su za rješenjem na klupi, a jedan od posljednjih ljudi koje su navodno kontaktirali je legendarni talijanski bivši veznjak Gennaro Gattuso, ali njegov dolazak nije previše realan. Gattuso je kao igrač osvojio sve u dresu Milana, a bio je i prvak svijeta s reprezentacijom 2006. godine. 

U trenerskoj karijeri Gattuso je vodio Sion, Palermo, OFI Kretu, Pisu, Milan, Napoli, Valenciju i Marseille. Na posljednjem angažmanu u francuskom Marseilleu se zadržao samo 24 utakmice nakon kojih je dobio otkaz i bez posla je od veljače.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.