Hajduk objavom otkrio promjenu za Jadranski derbi? Perišić lajkao

Foto: Robert Matić / Hajduk.hr

HAJDUK i Rijeka u 21:05 na rasprodanom Poljudu igraju utakmicu drugog kola SuperSport HNL-a. Splitski klub je u ranim jutarnjim satima na Instagramu objavio grafiku kojom najavljuje utakmice, a na njoj se nalazi Vadis Odjidja-Ofoe (34), veznjak koji je stigao u ljetnom prijelaznom roku. Zbog tog detalja mnogi smatraju da će se naći u početnoj postavi trenera Ivana Leke za Jadranski derbi.

Objavu je lajkao i Ivan Perišić, član Tottenhama i hrvatski reprezentativac o kojem postoje glasine o povratku u Hajduk. No on još ima važeći ugovor s londonskim klubom. Podsjetimo, Perišić je od 2009. do 2011. igrao s Odjidja-Ofoeom u Club Bruggeu. 

Odjidja-Ofoe iskusan je 34-godišnjak koji u nogama ima 435 utakmica za belgijske velikane Gent i Brugge. Igrao je i u Olympiakosu, HSV-u i Norwichu, a jednu sezonu proveo je u Legiji iz Varšave za koju je u 42 nastupa upisao pet golova i 14 asistencija. Navijače Hajduka oduševio je nakon svega 30-ak minuta odigranih u pobjedi nad Dinamom (2:1).

"Objasnili su mi veličinu Hajduka"

Odjidja-Ofoe potpisao je ugovor do 2024. godine s opcijom produljenja za još jednu sezonu, a nosi dres s brojem 8. U HNL je stigao nakon što mu je istekao ugovor s Gentom. U prošloj sezoni odigrao je 44 utakmice za Gent. 

''Nakon razgovora s trenerom i ljudima iz uprave imao sam jako dobar osjećaj. Objasnili su mi veličinu ovog kluba i ambicije, to je za mene bio velik izazov. Svidjelo mi se što sam čuo i zato sam sada ovdje. Imam prijatelje koji su već tu u klubu ili koji poznaju klub pa sam ih pitao za informacije i sve što su mi rekli o Hajduku bilo je jako pozitivno.

Dijelio sam svlačionicu s Lovrom Kalinićem u Gentu i jedva ga čekam opet vidjeti. Marko Livaja bio je moj suparnik u Grčkoj kad sam igrao za Olympiakos. Znam njegove kvalitete i sretan sam što ćemo sada igrati skupa'', rekao je novi igrač Hajduka nakon potpisa ugovora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.