Hajduk tuži Dinamovce zbog osmrtnice koja kruži internetom

NAVIJAČKOJ kreativnosti u Hrvatskoj nema granica. Nakon niza maštovitih i pogrdnih pjesama raznih navijačkih skupina, navijačkih društvenih igara i zanimljivih transparenata, dogodio se još jedan kreativni moment. Internetom kruži Hajdukova osmrtnica.

Hajduk je zbog te neslane šale poslao disciplinsku prijavu Hrvatskom nogometnom savezu protiv Dinamovog tajnika Davora Bukovine i Jelene Frančić iz Zagrebačkog nogometnog saveza, javlja Večernji list. Oni su, naime, tvrde iz Hajduka među mnogim Dinamovim poklonicima koji su se uključili u ovu neukusnu "forvardušu".

Tekst osmrtnice glasi:

"U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je blago u gospodinu, u nedjelju, 10. svibnja od preniske temperature preminuo HAJDUK SPLIT. Ispraćaj pokojnika bit će na 31. 05. 2009. na splitskom stadionu Poljud. Ožalošćeni: navijači, dioničari, igrači, stručni stožer i premijer RH dr. Ivo Sanader."



Ovaj mail kruži Hrvatskom već nekoliko dana, a Jelena Frančić ga je proslijedila svim klubovima i predstavnicima klubova s područja Zagreba koje je imala u adresaru. Anonimni izvor o tome je obavijestio Upravu Hajduka smatrajući ponašanje zaposlenika Dinama i ZNS-a sramotnim.

Sljedećeg tjedna Dinamo i Hajduk igraju dvije utakmice na Poljudu i ovakve "igrice" samo su uvod u ono što slijedi.

I.G.
Foto: Index
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.