Hajdukov debakl s Jurićem tema i Talijanima: "Navijači Hajduka ne mogu vjerovati"

Foto: Profimedia

ŠOKIRAO je Ivan Jurić Hajduk i njegove navijače u nedjelju. Nakon što je u srijedu poslije razgovora s Hajdukovim sportskim direktorom Nikolom Kalinićem pristao postati trener tog kluba, par dana kasnije javio je na Poljud da se predomislio. 

Tako je Hajduk doveo u jako tešku situaciju jer Bili tjedan dana prije početka priprema nemaju trenera i to nakon što su sve dogovorili s kapitalcem. Jurićeva neobjašnjiva promjena mišljenja tema je i u Italiji. To ne čudi jer Jurić (48) je praktički pola života proveo kao igrač i trener u Italiji. I to cijenjen u obje branše. Uostalom, sa zadnja dva kluba, Veronom i Torinom, radio je sjajne rezultate uz ograničene financijske i igračke resurse i oba je napustio svojevoljno, željan posla u boljem i jačem klubu.

"Navijači Hajduka ostali su šokirani"

Zato Tuttosport pod naslovom "Čudan slučaj Ivana Jurića. Navečer rekao da Hajduku, pa se ujutro predomislio", piše: "Među navijačima Hajduka zavladalo je razočaranje. Naime, nadali su se da će Ivan Jurić postati trener njihovog kluba. Oprostio se od Torina nakon tri godine te usprkos tome što ga je tražilo nekoliko talijanskih klubova, sve dogovorio s hrvatskim. Sve se činilo riješenim, ali je Jurić onda odustao. Što je presudilo; osobni razlozi ili drugi klub?, pitaju se šokirani navijači hrvatskog kluba."

Talijani dodaju: "Jurić je sve dogovorio s Kalinićem, koji je bio njegov igrač u Veroni i onda dan kasnije sve zaprepastio jer preostao je samo potpis, formalnost. Posebno jer je hrvatski trener odbio milijunske ponude iz Saudijske Arabije kako bi se vratio u domovinu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.