Hajdukovac iz Srbije poručio golmanu Armenije: Dođi do Perišića i reci mu samo jedno

Foto: Profimedia

HRVATSKA reprezentacija od 18 sati gostuje kod Armenije u nastavku kvalifikacijskog ciklusa za plasman na Europsko prvenstvo. Ovo reprezentativno okupljanje Hrvatska je iskoristila za uvjerljivu pobjedu protiv Latvije (5:0), a novom dobrom rezultatu nada se i protiv večerašnjeg suparnika u Erevanu.

Napadače Zlatka Dalića pokušat će zaustaviti 33-godišnji Srbin iz Užica Ognjen Čančarević koji već pet godina brani u armenskom prvenstvu, a nedavno je dobio državljanstvo i postao reprezentativac te zemlje. Čančarević je dijete užičke Slobode i promijenio je više srpskih klubova, a 2018. je iz Radnika Surdulice prešao u armenski Alashkert iz Erevana čiji je član i danas.

Uoči utakmice Čančarević je gostovao u podcastu Dribler. Razgovor je vodio Denis Draganović, a s njim je kao domaćin bio i Nemanja Nešić, inače navijač Hajduka iz Užica koji je na kraju razgovora poručio svom sugrađaninu:

"Jedna molba za kraj, ako može. Od prijatelja svi traže majice, suvenire, ja to ne tražim. Poslije utakmice jedna molba, ako bude dobar rezultat, da priđeš Ivanu Perišiću i samo kažeš 'Ivane, vrime je'. I ništa drugo."

"Da mu kažem vreme je ili vrime je?" odgovorio je Čančarević. "Vrime je", precizirao je Nešić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.