Hajdukovac na drugoj posudbi u sezoni. Sad će se boriti za naslov

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

HAJDUKOV golman Karlo Sentić (22) prvi dio sezone proveo je na posudbi u Diosgyoru, gdje je upisao deset nastupa, primio 13 golova i u jednom susretu sačuvao mrežu netaknutom. Iako je trebao ondje ostati do ljeta, Sentić će napustiti mađarskog prvoligaša, a zatim otići na novu posudbu do kraja sezone u Ordabasy, vodeći klub kazahstanskog prvenstva.

Sjajno zamijenio Kalinića pa nakon kikseva izgubio mjesto na golu Hajduka

Podsjetimo, Sentić je veći dio sezone 2021./2022. proveo na posudbi u Varaždinu, gdje je bio prvi izbor i klubu je pomogao izboriti ulazak u SuperSport HNL. Potom je na proljeće 2022. neočekivano dobio priliku zbog teške ozljede Lovre Kalinića i odmah se istaknuo sjajnim obranama, kojima je Hajduku donio puno bodova.

Činilo se da se nametnuo kao privremena jedinica, ali dolaskom Ivana Leke zaredao je nekoliko kikseva, publika na Poljudu ga je počela ismijavati, zbog čega ga je i klub javno podržao, ali izgubio je mjesto među stativama. 

Na gol je stao Ivan Lučić, Sentić je pao u drugi plan, a u međuvremenu se vratio i kapetan Lovre Kalinić. Sentić, koji je za prvu momčad Hajduka ukupno upisao 18 nastupa, sada će se pokušati nametnuti na novoj posudbi. Ugovor sa splitskim klubom vrijedi mu do 2026., a Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 450 tisuća eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.