Hajdukovci na Fejsu komentirali novi raspored u prvenstvu. Većina piše istu stvar

Foto: Zvonimir Barisin/Pixsell

U PROSTORIJAMA Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu danas je održan ždrijeb natjecateljskih brojeva klubova za prvenstvo SuperSport HNL u sezoni 2024/2025. Kompletan raspored možete pogledati OVDJE, a ono najzanimljivije je da će se prvi derbi između Dinama i Hajduka igrati na Maksimiru u šestom kolu, 14. rujna.

Hajduk je na svojoj stranici objavio raspored koji je prenio i na Facebooku, a tamo skoro svi navijači pišu o samo jednoj stvari - novom treneru. Dio ih zamjera novom čelnom čovjeku struke Nikoli Kaliniću što još nije doveo trenera, a velika većina se nada da bi ih ponovo mogao preuzeti Igor Tudor nakon što je otišao iz Lazija.

Dio navijača je uvjeren i u to da je ovo napokon Hajdukova sezona, a neki se šale i uspoređuju to s prošlom sezonom kad je puno hajdukovaca htjelo kupiti godišnju kartu za Lokomotivu jer je Hajduk protiv njih igrao zadnje kolo u Zagrebu i navijači su mislili da će tamo proslaviti naslov.

Najpopularniji komentari na raspored Hajduka u novom prvenstvu

Nema više nikakvih očekivanja, a onda ni razočarenja! Ako se ipak dogodi jako dobra sezona, složi jaka ekipa, dovede kvalitetan trener, sve to nekako "klikne", pa čak i nekim čudom se konačno dogodi i ta titula, grupna faza u Europi, super, nitko sretniji od mene, a ako ne, jbg, ništa novo, navikli smo barem, standardno! A za Hajduk će se u svakom slučaju uvik navijati, pa taman bili i u drugoj ligi!

Pretplate možete dizat u skladu s rezultatima!!!

Koliko košta pretplata za Šubićevac, da odma osiguramo kartu za zadnje kolo i proslavu naslova?

24/25 je naša.

Naravno nije moglo bez dva derbija u nizu ali bar možemo opet Šibenik vratiti od kud su i došli.

Je li pustio Šibenik pretplate u prodaju?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.