Hajduku se nakon gotovo dva mjeseca vraća Gattusov standardni prvotimac

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

KRILNI napadač Abdoulie Sanyang (25) ovog se vikenda vraća u kadar Hajduka nakon što je još od sredine kolovoza izbivao s terena zbog ozljede gležnja. Gambijac poznat i pod nadimkom Bamba bit će u konkurenciji za nastup u nedjelju protiv Šibenika u utakmici devetog kola SuperSport HNL-a.

Sanyang se ozlijedio u kobnom porazu od Ružomberoka na Poljudu 15. kolovoza. Dotad je bio standardni prvotimac u momčadi Gennara Gattusa. Samo je u prvoj utakmici sezone protiv HB Torshavna počeo s klupe, dok je u idućih pet bio u prvih 11 te je zabio i pogodak u slavlju 2:1 protiv Slaven Belupa, ali se onda ozlijedio.

Gattusu je zdrava gotovo cijela momčad

Gattusu je sada cijela ekipa zdrava, osim Mihaela Žapera koji zbog teške ozljede nema već mjesecima. Sanyang će se za povratak u prvih 11 boriti, prije svega, s Brunom Durdovom, koji je impresionirao na poziciji desnog krila. Od čistih krila Gattuso ima još i Stipu Biuka te Leona Dajakua.

Podsjetimo, Hajduk je Sanyanga doveo ovog ljeta iz francuskog drugoligaša Grenoblea u transferu vrijednom 700 tisuća eura. Potpisao je ugovor do srpnja 2027. godine. 

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.