Hajduku se protiv Osijeka vraća Sigur, ali i dvojac koji želi otići iz kluba

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

HAJDUK i Osijek u subotu od 20:45 na Poljudu igraju utakmicu petog kola SuperSport HNL-a. Osijek zasad igra katastrofalnu sezonu. Ima samo bod nakon četiri kola i na predzadnjem je mjestu. Iza njega je samo Slaven. Hajduk u četiri utakmice ima dvije pobjede i dva remija, s tim da još nije igrao ni protiv Dinama, ni protiv Rijeke. Trener Hajduka Gennaro Gattuso osvrnuo se na stanje u igračkom kadru.

"Neće biti Bambe, Šarlije ni Brajkovića. Niko Sigur se vraća u momčad, kao i Benrahou i Dajaku. Zadnja dvojica nisu konkurirala u zadnja tri mjeseca. Kad sam došao u klub, našao sam Dajakua i Benrahoua na listi igrača koji žele otići. Treniraju maksimalno s momčadi, igrači su velike vrijednosti, ali tržište nam nije ponudilo nešto što bismo prihvatili za njihovu prodaju, pa su ostali u klubu", rekao je Talijan na konferenciji za medije uoči utakmice s Osijekom.

Hajduk je već napustio Emir Sahiti, no očekuju se i prinove. Izvjesno je da će na jednogodišnje posudbe stići bivši igrači Hajduka Stipe Biuk (Iz Real Valladolida) i slovenski reprezentativac Jan Mlakar (iz Pise).

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.