Halilović opet zabio u Nizozemskoj, a pridružio mu se još jedan Hrvat

Foto: Profimedia

ALEN HALILOVIĆ zabio je još jedan pogodak za Fortunu Sittard. Nakon što je u prvom kolu nizozemskog prvenstva pogodio u pobjedi nad Go Ahead Eaglesima, sada je zabio i Almere Cityju u drugom kolu. Hrvatski nogometaš u 24. minuti utakmice na petercu je natrčao na povratnu loptu i zakucao je u mrežu za 1:0. Gol pogledajte OVDJE. Sittard je na kraju pobijedio 3:0.

Nekad najveći talent hrvatskog nogometa, a sada već iskusni 28-godišnjak, tako bi u prijelaznom roku mogao dodatno podići interes drugih klubova za sebe. O Haliloviću je prije dva dana pisao i najpoznatiji stručnjak za transfere Fabrizio Romano, koji je najavio da bi Hrvat mogao promijeniti klub u posljednjim danima prijelaznog roka.

Zabio i Mitrović

Dodajmo da je uz Halilovića mrežu kasnije zatresao još jedan Hrvat, nekadašnji igrač Gorice Josip Mitrović. On je u 70. minuti zabio za konačnih 3:0. I Halilović i Mitrović igrali su do 76. minute, a Mitrovića je zamijenio Ante Erceg. Mitroviću je ovo bio prvijenac za Sittard, dok je Haliloviću ovo sedmi pogodak u 36. nastupu u nizozemskom klubu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.