Heidenheim zabio četiri gola hrvatskom reprezentativnom golmanu za vrh Bundeslige

Foto: Epa

NOGOMETAŠI Heidenheima izbili su na vrh ljestvice njemačkog prvenstva uvjerljivom 4:0 (2:0) domaćom pobjedom protiv Augsburga.

Mrežu iza hrvatskog reprezentativnog vratara Nediljka Labrovića pogađali su Paul Wanner (9' pen.), Léo Scienza (30'), Adrian Beck (69') i Maximilian Breunig. Labrović je branio čitavu utakmicu za Augsburg, dok je Kristijan Jakić ušao u igru u 74. minuti. Heidenheim ima maksimalnih šest bodova, kao i drugi RB Leipzig, ali bolju razliku pogodaka, dok je Augsburg 15. s jednim bodom. Video možete pogledati na OVOM linku.

Labrović oduševio u debiju

Hrvatski reprezentativac Nediljko Labrović (24) prije Eura iz Rijeke je prešao u njemački bundesligaški klub Augsburg. Labrović se od početka nametnuo kao prvi vratar kluba i oduševio u debitantskom nastupu protiv Werdera.

Susret je završio remijem 2:2, a Labrović je spasio svoju momčad od poraza. U 74. minuti Marvin Ducksch sjurio se sam prema golu, ali Labrović je fantastičnom reakcijom sačuvao mrežu.

Četvrti najviše plaćeni vratar koji je transferiran iz SuperSport HNL-a.

Labrovića Transfermarkt procjenjuje na 3.5 milijuna eura, a ugovor s Rijekom imao je do kraja ljeta iduće godine. Rijeka ga je prodala tijekom ovog prijelaznog roka i zaradila je oko 3 milijuna eura. Labrović je tako postao četvrti najviše plaćeni vratar koji je transferiran iz SuperSport HNL-a.

Na vrhu je Dominik Livaković, koji je za 6.65 milijuna eura prošlo ljeto napustio Dinamo i otišao u Fenerbahče. Na drugom mjestu je Ivo Grbić, za kojeg je Atletico Madrid 2020. platio 3.5 milijuna eura, a na trećem Lovre Kalinić, koji je 2016. za 3.1 milijun eura napustio Hajduk i otišao u belgijski Gent.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.