Hezonja briljirao u El Clasicu: Brutalno zakucao, Musa mu se naklonio za sjajan asist

Screenshot: SportKlub

REAL je domaćom pobjedom 97:78 nad Barcelonom poveo 1:0 protiv najvećeg rivala u polufinalu španjolskog prvenstva. Serija se igra na tri pobjede, a važnu ulogu u trijumfu nad najvećim rivalom imao je Realov hrvatski as. Mario Hezonja postigao je 10 poena, ali istaknuo se time što su njegova bila dva najatraktivnija poteza na utakmici. Napravio ih je u suradnji s francuskim i bosanskim suigračem. 

Guerschon Yabusele je blokadom zaustavio napad Barcelone, a Hezonja je odmah zatim fenomenalno zakucao u tranziciji. Realov Hrvat je i nevjerojatnom asistencijom preko cijelog terena pronašao Džanana Musu, koji je zahvaljujući tome lako položio. Reprezentativca Bosne i Hercegovine se na tome Hezonji zahvalio vojničkim salutiranjem.

Hezonja i suigrači sjajno su se vratili nakon što su u nedjelju propustili obraniti naslov prvaka u Euroligi. Međutim, reakcija Madriđana je bila fenomenalna, uvjerljiva pobjeda za vodstvo na početku serije. Druga utakmica je u petak također u Madridu, nakon čega se serija seli u Barcelonu. U drugom polufinalu igraju Unicaja i Murcia, a Murcia je kao gost povela 1:0.

> KLIKNI OVDJE I OVDJE TE POGLEDAJ HEZONJU U EL CLASICU

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.