Hezonja: Ostajem u svom domu, u svom Real Madridu

Foto: EPA

MARIO HEZONJA će karijeru nastaviti u Real Madridu. Nakon višetjedne drame koja se razvlačila po španjolskim medijima, isticanja potpisanog predugovora s Barcelonom, kombinacija s Panathinaikosom i Partizanom, hrvatski reprezentativac sam je objavio na društvenim mrežama da ostaje član Reala.

"Kao što svi znate, nakon posljednje utakmice u sezoni postao sam slobodan igrač i bio slobodan odlučiti gdje želim igrati u sljedećim godinama. Ni sa kime nisam ušao u pregovore  i kao što sam rekao, od mene prvoga uvijek ćete čuti  novosti.

Real Madrid je vjerovao u mene kad mnogi nisu, brinuo za mene i moju obitelj od prvog dana otkaako sam ovdje i napravio to da se tu osjećamo kao kod kuće. Jedina namjera bila mi je ostati i sretan sam što mogu reći da put nastavljam u svom domu, svom Real Madridu i to još dugo", napisao je Hezonja.

Pisalo se da je potpisao za Barcelonu

Španjolski mediji ranije su pisali da će se Hezonja vratiti u Barcelonu, a Marca je objavila i da je potpisao ugovor s katalonskim klubom. Navodilo se da će zarađivati tri milijuna eura po sezoni i biti među najplaćenijim igračima u Europi.

Hezonja je prošle godine s Realom postao prvak Europe. Stigao je prije dvije godine u Kraljevski klub te je postao jedan od najboljih igrača madridske momčadi. U odsustvu Bojana Bogdanovića krucijalan će biti i za hrvatsku reprezentaciju u kvalifikacijama za Olimpijske igre od 2. do 7. srpnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.