Hoće li uspjeti? Warriorsi pobjedom nad Spursima tri utakmice prije kraja na tri od rušenja rekorda

Foto: Guliver Image/Getty Images

GOLDEN STATE WARRIORS možda neće uspjeti srušiti rekord Chicago Bullsa, 72 pobjede u regularnoj sezoni, ali su domaćim slavljem protiv San Antonija (112:101) ipak ušli u povijest kao jedina momčad osim Jordanove '96, koja je došla do 70 pobjeda.

Ovo nije bio tek derbi Zapada, nego i najboljih momčadi cijele NBA, s obzirom da su prije meča u Oaklandu Warriorsi i Spursi zajedno imali 134 pobjede, najviše u povijesti. 
 
Curryjeva (27 koševa) momčad sada ima skor 70-9 i na najbolji način, pobjedom protiv druge momčadi Zapada, jakog San Antonia, vratila se nakon dva domaća poraza u tri posljednje utakmice, jer pritisak lova na 73 pobjede očigledno je prevelik aktualnim prvacima i najboljoj momčadi ove sezone. I dalje mogu srušiti Bullse, ali sada moraju pobijediti u sve tri preostale utakmice, uključujući i nedjeljni uzvrat kod San Antonija.

Harrison Barnes s 21 i Draymond Green s 18 koševa pomogli su Curryju da im momčad prvi put u sezoni ne doživi dva uzastopna poraza, dok je Kawhi Leonard zabio 23 za Spurse, koji će morati osjetno poboljšati igru kada se, kao što se očekuje, nađu u konferencijskom finalu s Warriorsima, s obzirom da su u dvije utakmice regularnog dijela od njih izgubili s ukupno 41 košem razlike.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.