Hrvati na Instagramu naljutili Gidsela. Obrisao je sve komentare

Foto: PIXSELL

DANSKI rukometaš Mathias Gidsel obrisao je sve komentare na svojoj posljednjoj objavi na Instagramu i zatim isključio opciju komentiranja nakon što je dobio puno komentara hrvatskih navijača. Uz tri fotografije Gidsel je napisao: "Malmö obučen u crveno i bijelo."

Podsjetimo, Danska i Hrvatska odigrale su 32:32 u prvoj utakmici druge faze rukometnog Svjetskog prvenstva. Hrvatski reprezentativac Domagoj Duvnjak pri rezultatu 6:5 za Hrvatsku udario je Gidsela, a zatim se ispričao. Međutim, Gidsel ni tada ni kasnije nije prihvatio Duvnjakovu ispriku.

"Nikad nisam iskusio nešto ovakvo. Na trenutke je bilo poprilično divlje na terenu. Nije prvi put, već sam imao ovakvu situaciju s Duvnjakom u Berlinu. Mislim da su im bile dopuštene neke divlje stvari. Znam, Duvnjak to radi svjesno. Bio je to udarac šakom u glavu, tome nije mjesto u rukometu", rekao je Gidsel za danski TV2.

"Gidsel može biti MVP na tri Olimpijade, ali neće biti ni sjena gospodinu Duvnjaku, za mene nikad neće biti veliki igrač. Dobio je batina i dobit će on još batina. Da mi možemo ući u teren, ne bi se dobro proveo", rekao je bivši hrvatski rukometaš Petar Metličić u studiju RTL-a.

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE DUVNJAK UDARIO GIDSELA

Kako Hrvatska može do četvrtfinala?

U slučaju da Hrvatska u subotu, što se očekuje, pobijedi slabu Belgiju te u zadnjem kolu Bahrein, a da Egipat i Danska pobijede Bahrein odnosno SAD, Hrvatska će morati čekati zadnje kolo i ishod susreta Danske i Egipta. Hrvatska bi se tada trebala nadati porazu Danske od Egipta sa što većom mogućom razlikom.

U tom slučaju gledala bi se ukupna gol-razlika Hrvatske i Danske, a u ovom trenutku su Danci na +30, a Hrvatska je na +9. Drugi način na koji Hrvatska može proći je da do kraja pobijedi Belgiju i Bahrein, a da Egipat izgubi od Bahreina i Danske. Hrvatska bi otišla dalje i u slučaju da pobijedi obje utakmice do kraja, a da Danska izgubi i od SAD-a i od Egipta. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.