Hrvatska danas igra za četvrtfinale SP-a u futsalu. Evo kad i gdje gledati utakmicu

Foto: Murod Yusuf/Pressphoto.uz/PIXSEL/PIXSELL

HRVATSKA futsalska reprezentacija danas od 17 sati u Taškentu igra protiv Argentine utakmicu za četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Susret kojim Hrvatska može ući među osam najboljih reprezentacija svijeta u futsalu prenosit će se na HTV-u 2. Izbornik Marinko Mavrović je ukazao na kvalitetu protivnika, jednog od favorita natjecanja, ali i naglasio da Hrvatska ima svoje adute i da će u toj utakmici ići na pobjedu.

"Sve znamo o Argentini, napravili smo opsežnu analizu. Riječ je o fenomenalnoj reprezentaciji, aktualni viceprvak svijeta i svjetski prvak prije osam godina. Argentinci su fanatični, igraju sjajno u oba pravca, agresivni su i razbijaju igru protivnika. Njihovi rezultati nisu slučajnost, čeka nas vrlo teška utakmica", naglasio je izbornik i dodao da se nada da njegova momčad može eliminirati favorita.

"Nadamo se tome kao sportaši i naravno da idemo na pobjedu. Napravit ćemo sve što je u našoj moći. Moramo vjerovati. Naravno, da se ne zavaravamo, Argentina je jaka na svim pozicijama, međutim u futsalu je sve moguće, imamo i mi svoje adute".

Cup Tree provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.