Hrvatska dobila još četvero predstavnika na Olimpijskim igrama. Ukupno ih je 73

Foto: EPA

SENZACIONALNA olimpijska pobjednica u bacanju koplja iz 2016. iz Rio de Janeira Sara Kolak i još troje atletičara iz bacačkih disciplina - Marija Tolj i Martin Marković (disk) te Matija Gregurić (kladivo) - nastupit će na Olimpijskim igrama u Parizu, koje počinju 26. srpnja i trajat će do 11. kolovoza.

Nakon što su im potvrđene još četiri kvote za Pariz, predstavnici atletike najbrojnije su hrvatsko izaslanstvo iz pojedinačnih sportova. Prethodno su olimpijske vize osigurali: Bojana Bjeljac i Matea Parlov Koštro (maraton), Sandra Elkasević (disk), Filip Mihaljević (kugla) i Filip Pravdica (skok u dalj).

Hrvatska sada ima 73 predstavnika na Igrama

Atletska natjecanja u drugom su tjednu pariških Olimpijskih igara, a poprište događaja bit će Stade de France. S novopotvrđenim kvartetom iz atletike broj hrvatskih sportaša i sportašica za Igrama u Parizu trenutno je 73.

Do zatvaranja olimpijskog kvalifikacijskog sustava ostao je samo nadolazeći vikend u kojem ćemo na temelju raspleta košarkaških kvalifikacija saznati i hoće li Hrvatska s tri reprezentacije iz loptačkih sportova nastupiti u Parizu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.