Hrvatski borac večeras debitira u UFC-u. Evo kada i gdje gledati

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

HRVATSKI poluteškaš Ivan Erslan (32) večeras će odraditi svoju debitantsku borbu u UFC-u. Protivnik mu je Moldavac Ion Cutelaba, koji je u UFC-u još od 2016. te u karijeri ima 17 pobjeda i 10 poraza. Erslan je na 14 pobjeda, od kojih je 10 ostvario nokautom, te tri poraza.

Priredba se održava u Parizu pa gledatelji u Hrvatskoj neće morati ostati budni do kasno u noć kako bi ispratili Erslanovu borbu. Meč Erslana i Cutelabe zadnji je od osam preliminarnih. Priredba kreće u 18 sati, a prijenos je na programu SK Fight s početkom u 19 sati. Snimka će biti dostupna u 1 ujutro na Novoj TV. U glavnoj borbi večeri sučelit će se Renato Moicano i Benoit Saint Denis, također u poluteškoj kategoriji.

Erslan će postati šesti Hrvat u UFC-u, nakon Mirka Filipovića, Gorana Reljića, Igora Pokrajca, Filipa Pejića te Ivane Petrović, Mostarke koja je borilački put gradila u Norveškoj i lani debitirala u najjačoj svjetskoj promociji. Erslan je za Index dao intervju nakon što je ušao u UFC, a možete ga pročitati OVDJE.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.