Hrvatski golman briljirao protiv Feyenoorda. Izabran je za igrača utakmice

Foto: Profimedia

ČAK 22 udarca, od toga njih šest u okvir gola, uputio je Feyenoord u današnjoj utakmici protiv Fortune Sittard. Ni jedan od njih nije završio u mreži, a za to je ključan bio Ivor Pandur (23), hrvatski golman na vratima gostujuće momčadi koji je spriječio sve pokušaje Feyenoordovih napadača. Za današnju partiju je Pandur zaradio ocjenu od čak 8.5 prema Sofascoreu.

Susret kojim Feyenoord kreće u obranu naslova prvaka Nizozemske je tako završio bez pogodaka, a Pandur je proglašen igračem utakmice jer je obranio svih šest udaraca koji su išli u okvir gola, od čega je njih čak pet bilo upućeno iz kaznenog prostora. Bez obzira na to, Pandur je sve zaustavio. 

Briljirao je i lani

Nije ovo prvi put da Pandur svojim obranama donosi bodove Fortuni, prošle je sezone na sličan način izludio ofenzivce PSV-a. PSV je u 16. kolu Eredivisie uputio čak 32 udarca prema vratima Fortune, a Pandur je skupio čak 10 obrana. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ OBRANE PANDURA PROTIV PSV-A

Pandur je u Fortunu stigao u ljeto 2022. godine kao posuđeni igrač Hellas Verone, a onda ga je nizozemski klub ovog ljeta i otkupio za zasad nepoznat iznos. Ponikao je u Rijeci iz koje je u rujnu 2020. godine za malo manje od dva milijuna eura prodan u Veronu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.