Hrvatski prvak izvukao bod protiv Kazahstanaca u kvalifikacijama futsal Lige prvaka

Foto: Srecko Niketic/Pixsell

HRVATSKI prvak Novo vrijeme i kazahstanski Ayat odigrali su 2:2 u susretu 1. kola skupine B glavne runde kvalifikacija za futsalsku Ligu prvaka. Dva puta je Ayat vodio, no domaćin turnira se dva puta vraćao i na kraju osvojio jedan bod, premda je, prema prikazanom, trebao uzeti sva tri.

U prvom dijelu nije bilo pogodaka iako je Novo vrijeme dominiralo i uputilo puno veći broj udaraca prema suparničkim vratima. No nesavladiv je bio vratar Ayata Leonardo Gomes. Golovi su počeli padati u posljednjih trinaest minuta. Prvo je Rindin doveo Ayat u vodstvo u 27. minuti, nakon čega je opet stisnuo hrvatski prvak i napokon u 30. minuti postigao pogodak. Strijelac je bio Toni Jelavić.

No nije dugo stajalo 1:1. Već u 32. minuti Leandro je pogotkom vratio kazahstansku momčad u rezultatsku prednost. U 36. minuti novo izjednačenje - Valjulin je pogodio vlastitu mrežu, a iako je Novo vrijeme imalo veći broj prilika do kraja, završilo je bez pobjednika.

U prvom ogledu 1. kola ove skupine Sporting, jedna od najboljih europskih momčadi, pobijedio je Futsal Pulu 5:3. U četvrtak u 2. kolu od 18 sati igraju Ayat i Sporting, dok u 20:30 počinje hrvatski derbi Novog vremena i Futsal Pule. Prolaz među 16 najboljih ekipa Lige prvaka izborit će tri najbolje momčadi ove skupine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.