Hrvatski reprezentativac i prvi strijelac rukometne Lige prvaka prelazi u vodeću momčad Bundeslige

Foto: Twitter Fuchse

HRVATSKA kolonija u Füchseu dobila je četvrtog člana. Jakovu Gojunu, Marku Kopljaru i Dragi Vukoviću u uglednom njemačkom klubu pridružio se najbolji igrač PPD Zagreba Stipe Mandalinić.
 
Mandalinić igra u strašnoj formi. Sa 44 gola prvi je strijelac Lige prvaka i bit će veliko pojačanje za Füchse. S tim se složio i direktor njemačkog kluba Bob Hanning na službenom predstavljanju hrvatskog reprezentativca.
 
''Presretni smo što smo uspjeli dovesti toliko dobrog igrača. S njim u momčadi naša napadačka igra bit će još raznovrsnija'', rekao je direktor vodeće momčadi Bundeslige nakon što je Mandaliniću uručio dres s brojem 9.
 
''Oduševio me klub i ljudi koji ga vode. Ovdje je doista sve na vrhunskoj razini. Presretan sam što sam stigao. Momčad ima strašne potencijale i na dobrom je putu da postane jedan od najboljih klubova Europe. Upravo zato sam se odlučio za Füchse iako sam imao i druge ponude. Bundesliga je najbolja liga na svijetu i ja se ovdje želim dokazati'', kazao je Mandalinić na predstavljanju.
 
U Zagrebu će ostati do kraja godine, a od 1. siječnja 2018. postaje igrač berlinskog kluba. Ugovor mu traje do kraja sljedeće sezone. Mandalinić bi na poziciji lijevog beka trebao zamijeniti Petra Nenadića koji gotovo sigurno odlazi u mađarski Veszprem.
 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.