Hrvatski reprezentativac u bolovima izašao iz igre: "Ovo ne izgleda dobro"

Foto: Profimedia

U POSLJEDNJIM trenucima prvog poluvremena susreta drugog kola Bundeslige između domaćeg Holstein Kiela i Wolfsburga (0:2) veznjak gostiju i hrvatske reprezentacije Lovro Majer nakon jednog duela ostao je u bolovima ležati i ubrzo je morao napustiti igru. Igrala se 44. minuta pri vodstvu Wolfsburga 2:0 kad je Magnus Knudsen srušio Majera. Odmah je bilo jasno da situacija nije dobra.

Majer je ležao u velikim bolovima i umjesto njega u igru je ušao Salih Ozcan. Službeni profila Wolfsburga na X-u (bivšem Twitteru) napisao je da ozljeda "ne izgleda dobro". Nakon toga su poželjeli brz oporavak ozlijeđenom Majeru koji je sjajno počeo sezonu. U prvom kolu protiv Bayerna u porazu 2:3 zabio je oba gola za Wolfsburg. 

Ozljeda Majera je loša vijest i za Zlatka Dalića. Hrvatska idući tjedan otvara novi ciklus Lige nacije utakmicama protiv Portugala i Poljske, a već ranije su zbog ozljeda otpali Josip Stanišić, Josip Juranović i Martin Erlić. 

Wolfsburg je Majera platio 25 milijuna eura

Majer je tijekom karijere nastupao za Lokomotivu, Dinamo, Rennes i Wolfsburg. Njemački klub doveo ga je prošle godine 25 milijuna eura, u trenutku kada je trener bio Niko Kovač. 

Hrvatski veznjak dosad je upisao 37 nastupa, sedam pogodaka i pet asistencija za Wolfsburg, koji nakon dva bundesligaška kola ima tri boda. Majerov ugovor vrijedi do ljeta 2028. godine. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 20 milijuna eura.

Standings provided by Sofascore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.